Uslovi Kupovine

Uslovi kupovine na sajtu Ekol.rs

Uslovi i pravila

Cene su izražene u dinarima sa uračunatim PDV-om. Ekol Tepisi zadržava pravo izmene cena bez prethodne najave. Ažuriranje stanja zaliha se vrši više puta u toku dana. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo u potpunosti garantovati da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Ekol Tepisi ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu. Hvala na razumevanju.

Dostava

Dostava proizvoda poručenih putem interneta

Za sve proizvode poručene putem interneta organizujemo dostavu na kućnu adresu do ulaza u stambeni objekat brzom poštom Bex -  u roku od 7 dana od datuma poručivanja. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obavezan da nosi robu do sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Za sve porudžbine preko 5.000 din dostava je besplatna. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 5.000 din trošak dostave iznosi 900 din.

Plaćanje

Plaćanje u internet prodavnici možete izvršiti na jedan od sledećih načina:

Uplatom na račun - Na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke putem opšte uplatnice, uz navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji ćete dobiti prilikom naručivanja. Kako biste naručene proizvode dobili u naznačenom roku, potrebno je da nakon kreiranja narudžbenice plaćanje putem opšte uplatnice izvršite u roku od 48h.

Platnom karticom (Visa, MasterCard, Maestro) - tokom procesa naručivanja bićete automatski preusmereni na sajt Banca Intesa Beograd koja vrši procesuiranje kartica na Internetu. Nakon unosa potrebnih podataka banka vrši proveru Vaše kartice i raspoloživosti sredstava na računu. O statusu plaćanja bićete obavešteni putem e-maila.

Plaćanje pouzećem - plaćanje vršite u trenutku isporuke proizvoda. Pre nego Vam proizvodi budu isporučeni bićete kontaktirani od strane Ekol Tepisi radi potvrde porudžbine.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja će biti izvršena u srpskoj valuti - dinar (RSD). Iznos koji će vam biti naplaćen za kreditni račun se dobija putem konverzije cene u evrima u srpski dinar po važećem kursu Narodne banke Srbije. Prilikom naplate vaše kreditne kartice, isti iznos pretvara se u vašu lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od originalne cene navedene na našoj veb stranici.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime I.N.C. EKOL EXPORT-IMPORT DOO BEOGRAD  obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima
i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni I.N.C. EKOL EXPORT-IMPORT DOO BEOGRAD  (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Povraćaj sredstava

„U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, I.N.C. EKOL EXPORT-IMPORT DOO BEOGRAD je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

Reklamacije

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente...Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Екоl Tepisi ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Detalje o načinu vraćanja proizvoda i ostalim pravima i obavezama možete pronaći na poleđini računa. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete zatražiti slanjem zahteva na email adresu ekol@ekol.rs

Zamena proizvoda

Za zamenu proizvoda potrebno je da proizvod nije korišćen, kao i da posedujete fiskalni račun (isečak). Period za zamenu proizvoda je 30 dana.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Proizvod je dodat u korpu.