O Nama

Ekol Tepisi

 Uređujete novi stan, renovirate postojeći ili jednostavno želite da unesete malo svežine u životni prostor  tepisi su pravo  rešenje koje će Vaš dom učiniti drugačijim i dati mu Vaš lični pečat. Pažljivo izabrani, tepisi će naglasiti lepotu Vašeg  parketa, laminata ili nameštaja.

 Izrađeni od najfinije novozelandske vune mašinskom tehnikom izrade, vuneni tepisi pružaju osećaj  luksuza i prefinjenosti.  Punoća i čvrstina prediva vunenim tepisima daje dimenzionalnu stabilnost i  omogućava lakše održavanje zbog čega i nakon  godina korišćenja ovi tepisi izgledaju kao novi.

 Tepisi izrađeni od savremenih materijala pružaju mnogo strukturalnih i vizuelnih efekata. Vrlo su praktični  za održavanje,    trajni i pristupačni zbog čega se često mogu menjati u skladu sa trendovima. Izražena  antialergijska i antibakterijska  svojstva ovih tepiha, koja sprečavaju zadržavanje prašine, učiniće svaki  prostor sigurnim i prijatnim.

 Ekol Tepisi imaju 20 godina iskustva i znanja o tepisi ka tome da kupcima pružimo stručno savetovanje u pronalaženju  kompletnog rešenja, prijatno iskustvo i sigurnost u kupovini.

Široku ponudu proizvoda čine moderni i savremeni podovi koji ispunjavaju estetske, tehnološke i ekološke kriterijume, kao i kućna dekoracija za sve ukuse.

Proizvod je dodat u korpu.